ENRICHING THE WORLD

Some Dutch words of a very happy EnRinged Member


"It's an other ballgame"

Wat een mooi gevonden uitspraak, net als ”Gentleman Ring” en ja ik ben inmiddels ook EnRinged!
Ik ben in de ban van deze G.Ringen, welke genie heeft dit bedacht? Het is géén Oosterse Tantra geleerde of een Seksuoloog, nee deze “loog” loog er niet om, inmiddels weet ik ook zìjn naam Jelle Plantenga een Nederlander! Hij is toegankelijk, via de mail je kun hem gerust je vragen stellen.

Wij Nederlanders zijn nuchter en praten over het algemeen wat makkelijker over sex. Alhoewel met woorden die wat ingetogener zijn. Anno 2020 klinkt lul normaler voor de jeugd, dan wanneer je penis zegt, ze denken dan eerder aan een onbekend electronisch speeltje.
Nou je lul word ineens de basis van jou eigen speeltje......... dat wat je altijd al bij je had. Dat waar je je nu óók nog de hele dag bewust van kunt zijn “Its sensational”. En dit zeg ik n.b. als zestig plusser, je bent nooit te oud om te voelen, (haha ook nog een doordenkertje).

Denk je eens in, hoe jij het zou vinden om de hele dag — door een perineum massage (down under), hier zit de éérste Chakra — je er bewust van te zijn dat jij de trotse bezitter bent van die lekkere lul in ’je broek’. Geil? Nou dat zeker, ik kan het iedere man aanbevelen.

Maar nu My Story:
Jammer waarom ben ik de G.Ring nu pas tegen gekomen....... op de site van mijn tantra masseur? Máár gelukkig, ik ben HET tegengekomen en dat is uiteindelijk waar het hier omgaat! En nu ben ik zelf “full enringed”, HET kwam per post binnen en heb HET omgedaan en niet meer af, dus direct 24/7. Ik slaap altijd naakt en als ik nu ‘s-nacht mijn genotsknots aanraak tegen de ochtend als ik moet plassen, dan doet het toch iets met je gevoel.
Sterker nog ik ben de G.Rings uitgaan breiden, inmiddels heb ik de JNaja, de JNata, maar ook de JNada om boven op één van beide hiervoor genoemde te dragen. Wie wil er nou niet dat zijn genotsknots naar voren prijkt? En dat is wat er gebeurt, wij mannen willen toch allemaal een lekker Bulge. De vrouwen zoeken “speelgoed” en een potente vader voor haar kinderwens, dan is ”good looking” gereedschap de eerste stap. Trouwens ongemerkt let de hetero man toch óók wel op zijn concurrenten, of niet dan? En gay mannen ja.... die kunnen hun ogen niet meer van je Bulge afhouden.

En mannen dan te denken aan het klaarkomen als je “Enringed” bent, die genotstaaf onderaan die JNata geeft je een extra sensatie!

Ik ben nog verder gegaan door een kleinere JNada ook te dragen als base ring, aan de wortel van mijn lul. WOW wat zijn mijn aderen nu mooi.

En omdat ik de andere mannen dit gevoel ook zo gun heb ik als “starter voor een gesprek” ook nog een ”Pendant” aan mijn sleutelbos, die soms vragen oproept. Maar wil ik het voor mijzelf houden dan is het een flesopener, haha.

Ik wens jullie dat zelfde genot, veel plezier ermee!


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published